Marknadens mest flexibla kamerasystem, helt trådlöst och batteridrivet.
Avstyr inbrott i 9 fall av 10, utan falsklarm eller falska åtgärder. Videotech erbjuder marknadens senaste och mest effektiva kamerasystem och bygglarm för att avstyra intrång. Helt​ ​trådlösa​ ​och​ ​batteridrivna​ ​larmanläggningar​ ​med​ 4 års ​batteritid​ ​och​ ​direktkoppling till​ ​larmcentral. Larmet är optimalt för att larma containrar, larma bodar och för att skydda ute på arbetsområdet.

Bygglarm och larmväska

Vi har utvecklat det mest moderna systemet när det gäller att skydda områden - och det som förr kallades larmväska eller bygglarm har övergått till trådlösa kameror som skyddar utomhus innan tjuven har tagit sig in där man har värdena.

Kameradetektorerna placeras utomhus, larmar direkt vid rörelse och operatören på larmcentralen ser direkt vad som har orsakat larmet.
Med sirener och blixtljus avlägsnar man tjuven i 9 fall av 10 vilket gör att skadan som tidigare ofta hann ske i stort sett är borta med lösningen från Videotech.

Skydda större arbetsområden

Videotech har möjlighet att med specialcentraler täcka riktigt stora arbetsområden utomhus. Vid större projekt, anläggningsarbeten och vid stora ytor utomhus kan man på ett enkelt sätt ha larmpunkter flera hundra meter mellan varandra.

Detta möjliggör att man till exempel. kan skydda containrar som är utplacerade på olika ställen eller skydda maskiner - helt flexibelt. Oavsett arbetsplatsens utformning kan vi hjälpa er med skyddet och vi mäter alltid upp täckningen så att du garanterat är skyddad.
Platsledningen kan även själva flytta enheterna vid behov.

Larma byggställning

De trådlösa systemen går att anpassa helt och håller till att skydda byggställning och är därför ett perfekt ställningslarm. Med ställningsfästen och smala linser avstyr man på ett enkelt sätt eventuella inbrottsförsök. Sirener och blixtljus går att anpassas beroende på om arbete sker på en fastighet som har boende eller vid känsliga områden.

Portabelt brandlarm

Ibland är det krav på tillfälligt brandlarm och brandvarningssystem. Koppla till rökdetektorer till samma larmcentral och hantering enkelt med ett system från Videotech. Vi har även lösningar med snabba, portabla och tillfälliga system.

Kontakta oss så berättar vi mer!