Vår drivkraft är att hålla Sveriges arbetsplatser inbrottssäkra.

Från Avenyn till Småland

Videotech är Sveriges snabbast växande företag när det gäller, tillfälliga larm, bygglarm och specialskydd. Vi har gått från att vara ett Göteborgsföretag till en rikstäckande aktör som erbjuder mängder av lösningar för att hjälpa företag och arbetsplatser över hela Sverige.

Vi säkrar upp allt från byggställning på Avenyn till bodetableringar i Småland. Vi skyddar hamnen och reningsverken i Helsingborg till de majestätiska bostadsprojekten i Malmö. Hotellen vid Arlanda till vindkraftverken i Skövde - och Karlatornet på Lindholmen förstås!

En erfaren säkerhetspartner

Förtroendet från några av landets största byggprojekt är kvittot på hårt arbete mot den perfekta säkerhetslösningen. Våra säkerhetspartners bär med sig en entreprenörsanda och drivet att varje dag anta nya utmaningar för att se till att våra kunders områden är skyddade.

Våra kunder märker snabbt att vi är ett team med nytänk, men att vi samtidigt har med oss personer med många års erfarenhet från olika områden i säkerhetsbranschen. Denna kombination gör oss oslagbara när det gäller att hjälpa våra kunder.

1622

kameror aktiverade 2021

35

års erfarenhet i säkerhetsbranschen

25

i teamet som är redo att hjälpa våra kunder