Något vi alla kan skriva under på.
Vi vet att rätt planering och larminstruktioner är lika viktigt som larmsystemet i sig. Vi vet att det är lätt att lägga all fokus på vilket larmsystem eller vilken kamera man skall välja. Därför har vi gjort det väldigt enkelt för våra kunder då vi har tagit fram instruktioner tillsammans med Sveriges larmcentraler.

Vi jobbar annorlunda

Vi går alltid igenom all hantering och instruktioner direkt med våra kunder, då vi vet hur viktigt det är att allt blir rätt. Vi är med dig som kund hela vägen och har erfarenheten som krävs för att allting skall fungera optimalt i er vardag.

Lika viktigt som larmsystemet i sig

I säkerhetsbranschen träffar vi ofta på kunder som har valt lösningar med bra hårdvara men helt fel larminstruktioner. Detta resulterar ofta i dyra kostnader och missnöjda kunder. Samtal mitt i natten, onödiga väktarutryckningar, mängder med falsklarm är ofta saker som känns igen vid fel upplägg. Det garanterar vi på Videotech att du slipper.

Vi tar ansvar

Vi​ ​jobbar​ ​nära​ ​dig​ ​som​ ​kund​ ​och​ ​ställer​ ​upp​ ​när​ ​det​ ​behövs.​ Skulle det mot förmodan vara något med rutiner eller system som har blivit fel så garanterar vi fri service på alla systemfel eller rutinändringar. Vi​ ​tar​ ​din säkerhet​ ​på​ ​allvar​ ​och​ ​har som​ ​mål​ ​att​ ​alla​ ​de​ ​arbetsplatser​ ​vi​ ​skyddar​ ​skall​ ​vara​ ​100%​ ​fria​ ​från​ ​inbrott.