Vi vill mer – rekordår igen!

Videotech under kraftig tillväxt

Rekord i antal installerade larmsystem varje år, förtroendet att få larma några av Sveriges största projekt, nöjda medarbetare - och framför allt nöjda kunder. Videotechs resultat är ett bevis på rätt satsningar.

För 10 år sedan såddes ett frö, att skapa en säkerhetslösning som hade en mycket större enkelhet och flexibilitet än vad som fanns på marknaden. Arbetsplatser har alltid varit extra utsatta, och hade man fel rutiner kring säkerheten eller rentav fel utrustning så kan det bli en dyr historia.

Erfarenheten som alla bolag alltid hade förr var att man larmade arbetsplatserna med vanliga blinda detektorer. Man satte en detektor i en container eller i en bod och larmet gick först efter att tjuven hade brutit sig in. Idag skrämmer vi bort tjuven så fort han tar sig in på larmat område, och skickar väktare/polis direkt. Det är en enorm skillnad.

Videotech har med den senaste utrustningen, rätt rutiner, fri service och samarbeten med landets olika larmcentraler och väktarbolag skapat ett koncept som fungerar hela vägen.

Det har alltid funnits en uppsjö av lösningar som larmar på fel saker, där man ringer och stör kontaktpersoner mitt i natten för att det fladdrar i en presenning. Den tiden är förbi när du hyr av Videotech.

1622

kameror aktiverade 2021

823

personer blev anslutna till larmcentral under 2021

98

nöjda kunder enligt våra mätningar